suomeksiin EnglishПо-русски

Hillosensalmen melontatukikohta

 

Hillosensalmella osoitteessa Repovedentie 2, toimii SeikkailuviiKarin ylläpitämä melontatukikohta, josta voi vuokrata kanootteja, kajakkeja sekä veneitä. Halutessasi voit saada alkuopastuksen melontaan tai jopa oppaan mukaasi kertomaan kaikki Repoveden kuumimmat tarinat.

Tukikohdan varusteet ja vuokraus

Vuokrattavissa olevat välineet:

Avokanootteja eli inkkareita
Kaksikkokajakkeja
Yksikkökajakkeja
Soutu-, kirkko- ja kalastusveneitä

Mukaan tulevat kellunta- tai pelastusliivit, melat tai airot, tyhjennysväline, kartta, kajakkeihin aukkopeitteet. Mikäli olet tulossa ryhmän kanssa tai haluat vuokrata pitkäksi aikaa, esimerkiksi viikoksi kerrallaan, soita numeroon 0500 862 862.

Kuutinlahden melontatukikohta

Kuutinlahden melontatukikohta sijaitseen nimensä mukaisesti Kuutinlahdella. Melontatukikohta on ns. miehittämätön eli varaukset tehdään online-järjestelmästä. Tukikohta sijaitsee Kuutinkämpän ja Kuutinlahden kodan välisellä alueelle aivan ulkoilureitin varrella.

Lapinsalmen melontatukikohta

Lapinsalmen melontatukikohta on Repoveden kansallispuiston sisällä sijaitseva self-service -palvelupiste. Lapinsalmi riippusiltoineen on suosituin sisäänkäynti Repoveden kansallispuistoon. Tukikohdassa ei ole jatkuvaa päivystystä, vaan kanoottien käyttö perustuu vahvaan luottamukseen kauppiaan ja käyttäjän välillä. Kaluston saa käyttöönsä numerokoodeilla.

Verlan melontatukikohta

Verlan melontatukikohta Pohjois-Kymenlaaksossa on myös self-service -periaatteella toimiva itsepalvelupiste omatoimisille kävijöille. Verlan itsepalvelupisteessä on vuokrattavissa kaksi polyeteenikanoottia, mitkä on tarkoitettu kahdelle melojalle. 

 

Välineiden vuokraus online-järjestelmässä.