suomeksiin EnglishПо-русски

Viikarin melonnat

 

SeikkailuviiKarin matkassa koet Kymijoen kenties parhaan melontareitin – alkukesästä kukkaloistosta vastaa maakuntakukka Kurjenmiekka

Ohjelma alkaa kokoontumisella ja tervetulokahvituksella Mari’s Coffeessa. Varusteiden jaon jälkeen siirrytään yhteiskuljetuksella retken lähtöpisteeseen Ahvioon, jossa opas käy lävitse turvaohjeistuksen ja opettaa kanootin käsittelyä. Tämän jälkeen aloitetaan matka Kymijoen kenties parhaimmalla melontareitillä.

Reitti etenee ns. Piuhanhaaraa pitkin Ahvion kylästä Pyhtään Hirvivuolteelle.  Reitti sisältää useita virtauksia, tasaista vettä ja kauniita maisemia.

Melonta päätetään Hirvivuolteen padon niskalle. Paluu tapahtuu yhteiskuljetuksella takaisin Mari’s Coffeeseen.

*Valittavissa on myös reitti Anjalasta Ahvioon. Tämän reitin pituus on n. 17km. Reitin varrella on kaksi ykkösluokan koskea vauhdittamassa etenemistä. Innokkaimmille melojille voidaan yhdistää nämä kaksi osuutta - silloin melottavaksi tulee myös kakkosluokkaan kuuluva Ahvionkoski.

Toteutettavissa:  Toukokuu-lokakuu
Aika joella:  2,5 - 6,5h
Kokonaiskesto:   3,5 - 7,5h + kahvitus
Lähtö: Mari's Coffee Oy, Elimäentie 54, 46910 Anjala, n.20km etelään Kouvolan keskustasta.
Vaativuustaso:  Normaali kunto, uimataito
Varaus:  Viim. 1vk ennen toteutusta

Hinta 45-65€/hlö (min 6hlö)

Kieli:  suomi, englanti
Soveltuvuus:  Lapset +7v. Tapauskohtaisesti myös liikuntarajoitteisille. Alle 18-vuotiaille tarvitaan huoltajan suostumus osallistumiselle.
Vakuutukset:  SeikkailuviiKari Oy:n puolesta vastuu- ja ryhmätapaturmavakuu-tus