suomeksiin EnglishПо-русски

Myrskytuuli Oy = SeikkailuviiKari Oy

 

Tiedote 28.1.2013

Repoveden yrityskenttä kehittyy harppauksin

SeikkailuviiKari Oy on hankkinut omistukseensa Myrskytuuli Oy:n tammikuussa 2013. Kauppaan sisältyvät kiinteistöjen hallintaoikeudet, yhtiön koko kalusto ja varusteet. Tämän myötä SeikkailuviiKarin kuljetus- ja vuokrauskapasiteetti ja ryhmien varustamisen kyky paranee merkittävästi, joten ovet avautuvat aikaisempaa helpommin myös suurille ryhmille.

Myrskytuuli Oy jatkaa SeikkailuviiKari Oy:n tytäryhtiönä, joten oikeudet ja vastuut pysyvät ennallaan. Hillosensalmen asema kesäkahviloineen on jatkossakin oivallinen tukikohta Repoveden alueen läpikulkevan päätienvarressa. Kanoottien, soutu- ja kirkkoveneiden vuokrauspiste sekä etenkin venetaksipalvelut sijaitsevat keskeisellä paikalla erittäin hyvien liikenneyhteyksien varrella.

- SeikkailuviiKarin oma tukikohta on sijainnut ”kiven heiton päässä” asemasta. On selvää, että uusi keskeinen asemapaikka avaa mahdollisuuksia aivan toisella tavalla täysipäiväiselle ohjelmapalveluyritykselle, toteaa Kari Niemi, SeikkailuviiKari Oy:n omistajayrittäjä.

Myrskytuuli puhisee edelleen myös markkinoinnissa ja yhteystiedot säilyvät ennallaan. Pyrkimyksenä on, että uudet ja vanhat asiakkaat löytävät edelleenkin Myrskytuulen palvelut helposti ja vaivattomasti.

Vaihtoehtoina oli laajentaa omin avuin tai lyöttäytyä yhteen

Myrskytuulesta muodostettiin osakeyhtiö 2002 vastaamaan tulevan kansallispuiston myötä syntyviin ohjelmapalvelutarpeisiin Repovedellä. Profiloituminen tapahtui alusta asti yritysasiakkaisiin, joiden palvelemiseen yritystä pyrittiin rakentamaan.

- Vaihtoehtoina oli laajentaa omin avuin asiakassegmenttiä lisäämällä uusia tuotteita ja kalustoa tai sitten lyöttäytyä yhteen jonkun muun alueen yrityksen kanssa. Koska etenkin yrityksemme operatiivisella johdolla oli muutenkin sivutoimisen yrityksen kanssa ajankäyttöön liittyviä ongelmia, päätimme myydä Myrskytuulen alueella jo toimivalle SeikkailuviiKari Oy:lle, kertoo Timo Toivonen, yksi Myrskytuulen omistajista.

”Vanhan Myrskytuulen” työntekijät jatkavat Repoveden maisemissa freelance-keikoilla, joten tutut kasvot näkyvät edelleen palvelemassa asiakkaita.

Mahdollisuudet pomppasivat katosta läpi

SeikkailuviiKari ja Repoveden kansallispuiston sisällä sijaitseva Tervarummun retkeilykeskus tekivät vuonna 2012 erittäin tiiviisti yhteistyötä. Yritykset toteuttivat kansallispuistossa yhteisiä tapahtumia sekä lukuisia aktiviteetteja ja elämyspalveluja. Tulevalle kesälle 2013 kumppaneilla on jälleen tulossa uusia kuvioita.

- Tämä oli Karilta innostava liike. Mahdollisuudethan tässä pomppasivat katosta läpi, kun miettii sitä kaikkea mitä voimme jatkossa kehittää yhdessä täällä Repovedellä ja täältä esimerkiksi Mäntyharjun ja Verlan suuntaan. Meidän toiminta muutenkin loistavasti yhteen; Tervarummulla on erittäin vahva markkinointi- ja retkeilyosaaminen ja SeikkailuviiKarilla varsinkin nyt paikkakunnan paras ja laajin kalusto ja varustus. Innolla odotan yhteistyömme kehittymistä, toteaa Marika Hänninen, Tervarummun täysipäiväinen omistajayrittäjä.